BENT U OP ZOEK NAAR EEN TUINMAN

Hofbomen hoveniers is de tuinman voor Tilburg en omstreken. Onze tuinman ontwerpt en legt uw tuin aan geheel naar uw tuinwensen in de door u gewenste tuinstijl voor het vooraf bepaalde budget. De tuinman komt geheel vrijblijvend langs om samen met u een passend tuinontwerp te maken. Deze tuinman bedenkt een mooi ontwerp voor uw voortuin, achtertuin of dakterras, passend bij uw woonsituatie. Als tuinman kan hij natuurlijk ook het tuinonderhoud verzorgen. Behoefte aan regelmatig tuinonderhoud dan kan onze tuinman u een passen tuinonderhoudscontract aanbieden zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

TUINONTWERP

Het tuinontwerp vormt de basis van de aan te leggen tuin. Laat uw tuinwensen vertalen naar een exclusief en innovatief tuinontwerp in de door u gewenste tuinstijl. Maak nu een afspraak!

TUINAANLEG

Wilt u een tuin laten aanleggen? Hofbomen Hoveniers uit Tilburg staat voor u klaar. Met oog voor detail, een fraaie afwerking en jarenlange garantie verzorgen onze hoveniers de tuinaanleg.

TUINONDERHOUD

Zelfs de meest onderhoudsvriendelijke tuinen hebben regelmatig tuinonderhoud nodig. Heeft u geen tijd of zin voor tuinonderhoud of is het teveel werk? Laat het dan uitvoeren!

SIERBESTRATING

Wij hebben voor sierbestrating een vakkundige stratemaker. Door een geheel of gedeeltelijke nieuwe bestrating kunt u op een vrij eenvoudige wijze uw tuin een volledig nieuwe look geven.

ONZE TUINMAN IS ER VOOR TUINOTWERP, TUINAANLEG EN TUINONDERHOUD.

Onze tuinman houdt bij het ontwerpen van uw tuin altijd rekening met uw tuinwensen. Dit samen met het budget bepaalt grotendeels hoe uw tuin eruit komt te zien. Een aantal belangrijke factoren of elementen die bepalend zullen zijn voor hoe uw tuin er uiteindelijk uit komt te zien. Onze tuinman past diverse tuinstijlen toe zoals: gezinstuin, landelijke tuin, stadstuin, moderne tuin, villatuin. Het type huis waarin u woont is ook belangrijk voor de tuinstijl. Tuinstijl en huisstijl moeten bij elkaar passen. Bij het kiezen voor een tuinstijl is dit tuingeluk erg belangrijk. Onze tuinman kan u hierin adviseren.

WAT ZIJN DE KOSTEN VOOR EEN TUINONTWERP DOOR ONZE TUINMAN

Onze tuinman geeft aan de hand van de omvang van de opdracht vooraf aan welke kosten het ontwerp van uw tuin met zich meebrengt. Het eerste gesprek met onze tuinman is ten allen tijde vrijblijvend. Wanneer onze tuinman het tuinontwerp ook in de praktijk tot uitvoering mag brengen komen de kosten voor het tuinontwerp te vervallen.