TUINAANLEG DOOR HOFBOMEN HOVENIERS UIT TILBURG.

Nadat u uw goedkeuring hebt gegeven aan het tuinontwerp door Hofbomen Hoveniers uit Tilburg kunnen wij aan de slag met de tuinaanleg. De eerste fase van de tuinaanleg is het tuinontwerp. Dit kan door ons verzorgd worden, maar ook met een door uzelf geschetst plannetje. Als de tuin alleen hier en daar wat gerenoveerd of veranderd moet worden, is een ontwerp zelfs niet nodig. In dat geval wordt alles mondeling besproken. Ons team met hoveniers zorgt ervoor dat alle benodigde werkzaamheden professioneel en snel worden uitgevoerd. Daarvoor beschikken wij over alle benodigde materialen en machines.

TUINONTWERP

Het tuinontwerp vormt de basis van de aan te leggen tuin. Laat uw tuinwensen vertalen naar een exclusief en innovatief tuinontwerp in de door u gewenste tuinstijl. Maak nu een afspraak!

TUINAANLEG

Wilt u een tuin laten aanleggen? Hofbomen Hoveniers uit Tilburg staat voor u klaar. Met oog voor detail, een fraaie afwerking en jarenlange garantie verzorgen onze hoveniers de tuinaanleg.

TUINONDERHOUD

Zelfs de meest onderhoudsvriendelijke tuinen hebben regelmatig tuinonderhoud nodig. Heeft u geen tijd of zin voor tuinonderhoud of is het teveel werk? Laat het dan uitvoeren!

SIERBESTRATING

Wij hebben voor sierbestrating een vakkundige stratemaker. Door een geheel of gedeeltelijke nieuwe bestrating kunt u op een vrij eenvoudige wijze uw tuin een volledig nieuwe look geven.

TUINAANLEG VAN ALLE SOORTEN TUINEN.

Hofbomen Hoveniers uit Tilburg heeft al vele jaren ervaring in tuinaanleg, in alle soorten en maten. We bieden tal van mogelijkheden: van het ontwerp en de aanleg van een compleet nieuwe tuin, tot het renoveren en aanpassen van uw bestaande tuin. Uiteraard gaan we altijd uit van uw wensen, en werken we samen aan het realiseren van de tuin waar u naar verlangt.

Bent u erg druk in het dagelijks leven of heeft u gewoonweg geen groene vingers, maar wilt u toch genieten van uw eigen tuin? Kies dan voor een onderhoudsvrije of onderhoudsvriendelijke tuin. Met uw wens in ons achterhoofd beginnen we met het bedenken van een uniek concept voor uw tuin, dat compleet aansluit bij uw stijl en behoefte. Ook al wilt u niet te veel onderhoud aan uw tuin plegen, toch is groen in dat geval heel goed mogelijk, bijvoorbeeld in de vorm van bloempotten en plantenbakken. En wat dacht u van kunstgras? Tegenwoordig zijn er vele soorten kunstgras die vrijwel niet te onderscheiden zijn van echt gras.

Elke tuin die wij ontwerpen en aanleggen is uniek. Het plan voor uw tuin wordt door ons zorgvuldig ontworpen en uitgedacht, uiteraard altijd in lijn met uw wensen en voorstellen. Onze ontwerpen zijn hierdoor goed doordacht en worden alleen gerealiseerd wanneer u er voor de volle 100% achter staat. Door goede voorbereidingen te treffen komt u later niet voor onvoorziene zaken en verrassingen te staan. Ook kunnen we op deze manier snel en efficiënt te werk gaan. En zo betaalt u bij ons nooit te veel!

WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN OP HET GEBIED VAN TUINAANLEG.

- Geheel nieuw ontwerp realiseren
- Graszoden plaatsen
- Planten van bomen, struiken en planten
- Tuinafscheiding plaatsen, zoals hagen en schuttingen
- Vijverbakken plaatsen
- Bloembakken plaatsen
- Sierbestrating

Stuur een email