SIERBESTRATING DOOR HOFBOMEN HOVENIERS UW HOVENIERSBEDRIJF UIT TILBURG.

Sierbestrating is een belangrijk onderdeel van het hoveniersvak. Hofbomen Hoveniers uit Tilburg heeft hier dan ook zijn specialist voor in huis. Door gebruik te maken van een nieuwe bestrating kunt u op een vrij eenvoudige wijze uw tuin een volledig nieuwe look geven. Wij zullen met u meedenken op welke wijze dit het beste ingericht kan worden en wat de verdere mogelijkheden zijn. 

Sierbestrating is onmisbaar in de tuin. Sierbestrating geeft structuur en sfeer aan de tuin. Het is een belangrijk onderdeel van het tuinontwerp, maar ook voor de tuineigenaar is bestrating enorm belangrijk. Denk daarbij aan de diverse paden in de tuin en het terras dat wordt gevormd zodat u heerlijk buiten in de tuin kunt zitten. Een vakkundige aanleg wordt pas duidelijk wanneer u opmerkt dat het niet vakkundig is gedaan. Onvoldoende afwatering zorgt voor plasvorming. Verzakkingen leiden tot struikelpartijen over opstaande klinkers en wanneer een terras slecht is gelegd, wiebelt uw tuintafel. Voor het vakkundig laten leggen van sierbestrating van uw terras of oprit bent u bij Hofbomen Hoveniers uw hoveniersbedrijf uit Tilburg aan het juiste adres.

TUINONTWERP

Het tuinontwerp vormt de basis van de aan te leggen tuin. Laat uw tuinwensen vertalen naar een exclusief en innovatief tuinontwerp in de door u gewenste tuinstijl. Maak nu een afspraak!

TUINAANLEG

Wilt u een tuin laten aanleggen? Hofbomen Hoveniers uit Tilburg staat voor u klaar. Met oog voor detail, een fraaie afwerking en jarenlange garantie verzorgen onze hoveniers de tuinaanleg.

TUINONDERHOUD

Zelfs de meest onderhoudsvriendelijke tuinen hebben regelmatig tuinonderhoud nodig. Heeft u geen tijd of zin voor tuinonderhoud of is het teveel werk? Laat het dan uitvoeren!

SIERBESTRATING

Wij hebben voor sierbestrating een vakkundige stratemaker. Door een geheel of gedeeltelijke nieuwe bestrating kunt u op een vrij eenvoudige wijze uw tuin een volledig nieuwe look geven.

SIERBESTRATING MET DIVERSE SOORTEN TEGELS.

Tijdens het maken van het tuinontwerp wordt de kleur van uw terras bepaald. De keuze van de kleur is van enorme invloed voor de totaalsfeer van uw tuin. Terrassen en paden moeten immers een neutrale of juist contrasterende achtergrond vormen voor andere tuinonderdelen zoals bloemen, struiken, hagen en bomen. Let bij de keuze van terrastegels vooral op lichte en/of juist donkere tinten. Een lichte sierbestrating valt juist meer op en laat een ruimte daardoor groter lijken. Donkere tinten zijn neutraler en maken de uitstraling van een terras intiemer. Laat u de sierbestrating in uw tuin door Hofbomen Hoveniers leggen, dan wordt er met u meegedacht. Doordat het leggen van bestrating voor onze hoveniers dagelijks werk is als onderdeel van de complete tuinaanleg, weten wij als geen ander waarop allemaal gelet moet worden.

WAT KAN HOFBOMEN HOVENIERS VOOR U BETEKENEN OP HET GEBIED VAN SIERBESTRATING.

Hofbomen Hoveniers heeft vakkundige stratenmakers die onderstaande werkzaamheden perfect voor u kunnen uitvoeren: 
- Het bestraten van uw oprit of tuinpad met klinkers.
- Natuurstenen tegels leggen voor uw terras of tuinpaden.
- Paden, opritten of terrassen van waaltjes leggen.
- Paden, opritten of terrassen van gebakken klinkers leggen.
- Halfverhardingen, zoals split en grind, opsluiten met betonbandjes.
- Vormen van verhoogde borders met stapelblokken.
- Keramische tegels leggen voor terrassen of tuinpaden.
- Betontegels in alle soorten maten leggen.

Stuur een email

MATERIAALKEUZE VOOR UW TERRAS, OPRIT OF TUINPAD.

Er zijn verschillende soorten sierbestrating en deze hebben allemaal hun eigen specifieke eigenschappen. Denk hierbij aan de afmetingen, kleur en prijs. Wij hebben hieronder de meest gebruikte sierbestratingen voor u op een rij gezet: betontegels, betonklinkers, gebakken klinkers, keramische tegels en natuursteen in diverse soorten zoals bijvoorbeeld Chinees hardsteen of graniet of leisteen in diverse kleuren.