SCHUTTING TILBURG

WIJ MAKEN EN PLAATSEN OP MAAT GEMAAKTE SCHUTTINGEN EN POORTEN IN TILBURG EN OMGEVING.

Wij zijn gespecialiseerd in het zeer vakkundig plaatsen van uw houten schutting, hout beton schutting of gaashekwerk in en rond Tilburg. Ons vakkundig personeel kan vrijwel elk type schutting bij u thuis komen plaatsen. Door uitsluitend met hoogwaardige producten te werken, komt het eindresultaat altijd aan uw wensen tegemoet. U ontvangt daarbij 100% tevredenheidsgarantie. Valt er iets tegen, dan lossen wij het met u op!

HOUTSOORTEN

Schuttingen zijn er in diverse houtsoorten. Meest voorkomende houtsoorten die wij gebruiken zijn, (geimpregneerd) grenen, douglas, steigerhout of bankirai. Elk heeft zijn eigen voordelen. Op verzoek verwijderen of demonteren wij het bestaande werk zoals hagen, hekken of oude schuttingen. Prijs is op aanvraag.

HOUTEN SCHUTTING

Onze houten schuttingen hebben wij geselecteerd op het gebied van duurzaamheid en kwaliteit. Onze schuttingen worden gemaakt van kwaliteitshout en geschroefd met roestvrijstalen schroeven. Hofbomen kan de schutting precies voor u inmeten, de gewenste breedte en hoogte zijn naar uw wensen aan te passen. U kunt kiezen uit een houten tuinafscheiding met verticale planken of met horizontale planken. Natuurlijk kunnen wij ook voor een poort zorgen.

HOUT-BETON SCHUTTING

Een hout-beton schutting is als schutting is zeer geschikt. Het heeft met een prachtige robuuste uitstraling. Daarnaast garandeert een schutting van hout-beton ook uw privacy, omdat deze zichtdicht is. De hout-beton schutting is een duurzame schutting door de combinatie van beton met een houten tuinscherm daar bovenop. Door de betonpalen en betonnen onderplaten komt het hout niet direct in aanraking met de grond. Hierdoor kan het vocht er niet direct intrekken en gaat deze tuinafscheiding aanzienlijk langer mee. Hout dat lang vochtig blijft krijgt vroeg of laat last van houtrot. Dat geldt ook voor hardhouten palen van een houten schutting.

GAASHEKWERKEN

Metalen gaashekwerken hebben de naam niet al te mooi te zijn in tegenstelling tot houten schuttingen. Toch klopt dit niet helemaal. Metalen hekwerken hebben een tijdloos en modern karakter en zijn daarbij erg onderhoudsvriendelijk. Door hun robuuste uitstraling en verschillende uitvoeringen, past het in elke tuin. Is een metalengaashekwerk iets te strak, kaal en doorzichtig voor u. Bekleed het met mooie klimplanten! Zo creëer je een tuinafscheiding dat bescherming biedt tegen inkijk en gelijk voor veel groen zorgt. 

EEN TUINAFSCHEIDING OFWEL SCHUTTING ZORGT VOOR PRIVACY.

Privacy in de achtertuin is dan ook belangrijk om u veilig en geborgen te voelen. Om die privacy te creëren zijn er verschillende mogelijkheden. Een mooie groene haag is een mooie oplossing. Het nadeel van een haag is dat hij enige tijd moet groeien om de juiste hoogte te bereiken en regelmatig tuinonderhoud nodig heeft door middel van snoeien en bemesten. Een houten schutting of een hout-beton schutting heeft weer heel weinig onderhoud nodig en is meteen leverbaar op de hoogte die u wenst. Laten plaatsen? Geen probleem u vraagt wij leveren en plaatsen de schutting voor u.