LAAT NU UW TUIN ONTWERPEN DOOR HOFBOMEN HOVENIERS UIT TILBURG. WIJ ONTWERPEN EN REALISEREN EEN EXCLUSIEF EN INNOVATIEF TUINONTWERP IN DE DOOR U GEWENSTE TUINSTIJL.

Onze hovenier ontwerpt en realiseert uw tuinwensen naar een exclusief en innovatief tuinontwerp in de door u gewenste tuinstijl en dat voor ieder budget. Bart Peeters komt geheel vrijblijvend langs om samen met u een eerste stap te zetten richting een passend tuinontwerp. Samen met u bedenkt hij een mooi ontwerp voor uw voortuin, achtertuin of dakterras, passend bij uw woonsituatie. De tuin wordt steeds meer gezien als een verlengstuk van uw woning. Centraal bij het maken van een ontwerp voor uw tuin staan uw wensen én natuurlijk de mogelijkheden en beperkingen van uw tuin. Voor meer inspiratie kunt u een kijkje nemen bij het kopje tuinen voor enkele tuinen die Hofbomen hoveniers uit Tilburg heeft ontworpen en aangelegd.

TUINONTWERP

Het tuinontwerp vormt de basis van de aan te leggen tuin. Laat uw tuinwensen vertalen naar een exclusief en innovatief tuinontwerp in de door u gewenste tuinstijl. Maak nu een afspraak!

TUINAANLEG

Wilt u een tuin laten aanleggen? Hofbomen Hoveniers uit Tilburg staat voor u klaar. Met oog voor detail, een fraaie afwerking en jarenlange garantie verzorgen onze hoveniers de tuinaanleg.

TUINONDERHOUD

Zelfs de meest onderhoudsvriendelijke tuinen hebben regelmatig tuinonderhoud nodig. Heeft u geen tijd of zin voor tuinonderhoud of is het teveel werk? Laat het dan uitvoeren!

SIERBESTRATING

Wij hebben voor sierbestrating een vakkundige stratemaker. Door een geheel of gedeeltelijke nieuwe bestrating kunt u op een vrij eenvoudige wijze uw tuin een volledig nieuwe look geven.

UW TUINONTWERP IS IN GOEDE HANDEN BIJ ONS.

Bij het ontwerpen van uw tuin houden we vanzelfsprekend rekening met uw wensen. Deze bepalen samen met het budget grotendeels hoe uw tuin eruit komt te zien. Er zijn echter nog een aantal belangrijke factoren of elementen die bepalend zullen zijn voor hoe uw tuin er uiteindelijk uit komt te zien. Veel door ons toegepaste tuinstijlen zijn: gezinstuin, landelijke tuin, stadstuin, moderne tuin, villatuin. Het type huis waarin u woont en de wijze van inrichting zeggen erg veel over wat voor omgeving u gelukkig maakt. Bij het kiezen voor een tuinstijl is dit tuingeluk erg belangrijk. Wanneer u vooraf goed de tijd neemt om te kijken naar wat u mooi vindt en wat uw voorkeur heeft, komt dit altijd ten goede aan de kwaliteit van het eindproduct, het tuinontwerp.

WAT ZIJN DE KOSTEN VOOR EEN TUINONTWERP.

De kosten voor een tuinontwerp zijn afhankelijk van de grootte en complexiteit van de aan te leggen tuin. Aan de hand van de omvang van de opdracht geven wij u vooraf aan welke kosten het ontwerp van uw tuin met zich meebrengt. Het eerste gesprek is ten allen tijde vrijblijvend. Wanneer wij het tuinontwerp ook in de praktijk tot uitvoering mogen brengen komen de kosten voor het tuinontwerp te vervallen.