TUINONDERHOUD DOOR HOVENIERSBEDRIJF HOFBOMEN UIT TILBURG.

Tuinen ook onderhoudsvriendelijke tuinen hebben nou eenmaal te kampen met onderhoud. Dit kunt u uiteraard zelf doen, maar in onze ogen vereist dit vakmanschap. Wij onderhouden de tuin met de toekomst in onze gedachte zodat uw tuin altijd in een goede conditie verkeerd. Wat kunnen wij voor u betekenen: tuin winterklaar maken, tuinonderhoud met eventueel een aantrekkelijk onderhoudscontract, snoeien van bomen/heggen, gras maaien, verwijderen groene aanslag, verwijderen van bomen, alle soorten snoei werkzaamheden en nieuwe beplanting verzorgen.

TUINONTWERP

Het tuinontwerp vormt de basis van de aan te leggen tuin. Laat uw tuinwensen vertalen naar een exclusief en innovatief tuinontwerp in de door u gewenste tuinstijl. Maak nu een afspraak!

TUINAANLEG

Wilt u een tuin laten aanleggen? Hofbomen Hoveniers uit Tilburg staat voor u klaar. Met oog voor detail, een fraaie afwerking en jarenlange garantie verzorgen onze hoveniers de tuinaanleg.

TUINONDERHOUD

Zelfs de meest onderhoudsvriendelijke tuinen hebben regelmatig tuinonderhoud nodig. Heeft u geen tijd of zin voor tuinonderhoud of is het teveel werk? Laat het dan uitvoeren!

SIERBESTRATING

Wij hebben voor sierbestrating een vakkundige stratemaker. Door een geheel of gedeeltelijke nieuwe bestrating kunt u op een vrij eenvoudige wijze uw tuin een volledig nieuwe look geven.

MOGELIJKHEID VOOR EEN VOORDELIG ONDERHOUDSCONTRACT.

Wilt u meer informatie over het onderhouden van uw tuin door Hofbomen Hoveniers uit Tilburg? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij kunnen u een voordelig onderhoudscontract bieden waardoor u weet waar u aan toe bent. Wij helpen u graag verder!

WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN OP HET GEBIED VAN TUINONDERHOUD.

Na een drukke werkdag of volle werkweek hebt u mogelijk geen zin meer om ook nog hard aan het werk te gaan in de tuin. Toch is dit noodzakelijk om ontspannen in de tuin te kunnen gaan zitten. Eventjes wat kleine takjes wegsnoeien of onkruid plukken is misschien nog niet zo’n probleem. De hulst, beuken, taxus of buxushaag is al een heel ander verhaal.

Hofbomen Hoveniers uit Tilburg kan dit tuinonderhoud voor u uitvoeren en doet dit met veel plezier. Rekening houdende met het tuinontwerp zorgen onze ervaren hoveniers ervoor dat uw tuin er weer spik en span bijstaat. Dat hoeft niet te betekenen dat wij al het tuinonderhoud uitvoeren, maar net de meest tijdrovende zaken kunnen het weekend voor u net iets fijner maken.

Naast het onderhouden van een tuin moet de tuin zich kunnen ontwikkelen. Bomen en struiken worden elk jaar groter en hebben begeleiding nodig om uit te groeien tot volwassen exemplaren. Een strak geschoren haag als achtergrond van de nieuwe border zorgt voor een mooi effect. Alle onderhoudshandelingen hebben direct invloed op het beeld van uw tuin. Hierin zult u zelf een keuze moeten maken: een heel nette tuin met strakke kantjes of juist een tuin met een natuurlijke uitstraling. Deze keuze laten wij aan u.

Stuur een email

HOE GAAT HOFBOMEN HOVENIERS TE WERK.

Veel tuinonderhoudswerkzaamheden zijn voor ons vanzelfsprekend. Wanneer Hofbomen Hoveniers uw tuin bezoekt ziet zij direct welke onderhoudswerkzaamheden in uw tuin uitgevoerd moeten worden. Toch kunnen wij ons voorstellen dat u het tuinonderhoud vooraf even wilt doorspreken. Zijn er nog planten of struiken die u verzet wilt hebben of zijn er planten die minder goed gaan? In dat geval komen wij vooraf langs of zorgen we dat we wat extra tijd reserveren om voorafgaand aan het werk deze zaken in een persoonlijk gesprek te behandelen. Naast het uitvoeren van incidentele werkzaamheden in uw tuin kunt u ons ook benaderen voor een vrijblijvend advies over het periodieke onderhoud van uw tuin. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden in uw tuin te bekijken en te bespreken. Door periodiek tuinonderhoud staat uw tuin er het hele jaar door verzorgd bij. Dat geeft rust en zorgt ervoor dat u meteen buiten kunt genieten van uw vrije tijd!